[vc_row css_animation=”fadeIn”][vc_column][vc_column_text css_animation=”none”]Naturcentrum ligger i Trädgårdsföreningen i Linköping och drivs sedan 1999 av Calluna AB på uppdrag av Linköpings kommun. Det är en viktig samlingsplats för föreningar med intresse för natur, trädgård, arkeologi och miljö. Tillsammans erbjuder vi ett rikt utbud av aktiviteter som är öppna för alla intresserade. Nästan varje dag händer det något, t.ex. föreläsningar, utflykter, kurser, studiecirklar eller utställningar.

I uppdraget från kommunen ingår att sköta och utveckla vår vackra visningsträdgård men även att driva Linköpings naturskola. Till Naturskolan är du som pedagog i skola eller förskola välkommen med din grupp för att lära om naturen i naturen. När lärandet förläggs utanför klassrumsmiljön, stimuleras våra sinnen och hela kroppen är med i lärandet. Vi erbjuder även kompetensutveckling för lärare och förskolepersonal i form av bland annat kurser och föreläsningar.

Öppettider
Måndag-Fredag kl.12.30-16.30[/vc_column_text][vc_single_image image=”1179″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][/vc_column][/vc_row]