Boka vår härliga lokal!

Linköpings Naturcentrum är den gröna mötesplatsen mitt i Linköping. En självklar plats för allt inom miljö, natur och hållbarhet. Här kan ni lägga era ”gröna” möten för att jobba med exempelvis miljöledningssystem, klimatstrategier, hållbarhetsplaner och kompetensutveckling inom de globala målen eller varför inte testa på friluftslivet i det vackra eklandskapet Tinnerö som man bara promenerar till på ca 20 min.

OBS! Att lokalen inte hyrs ut för tillställningar etc. där alkohol förekommer eller till politiska och religiösa arrangemang.

Städning ingår ej i priset. Denna måste ni göra själva och ska ske inom den tiden som ni bokar. Nyckel och larmkoder hämtas någon dag innan under våra ordinarie öppettider. Boka in tiden för detta med lokalansvarig.

Tillgång till kök finns. Här har du möjlighet att låna kaffebryggare, vattenkokare, termosar och muggar. Behöver du även tallrikar, bestick etc. prata med oss så ordnar vi det utan kostnad. Vi är tacksamma om ni inte använder engångsartiklar i våra lokaler ur miljösynpunkt. Diskning behöver ni stå för själva om inte annat har avtalats.

Köket delas med personalen och kan ej användas som extra rum. Naturcentrum har öppet under dagen för allmänheten därför kan det komma in personer i hallen för att exempelvis hämta broschyrer, handla, låna toaletten och ställa frågor.

Nedan några förslag på aktiviteter som ni kan göra när ni är här hos oss. Vi lånar gärna ut luppar, kikare etc kostnadsfritt, behöver dock bokas i förväg.

• Lupputflykt – upptäck naturen genom en lupp (Finns att låna)
• Naturspaning med kikare (Finns att låna)
• Tipspromenader (Finns tre olika ”gröna” tipspromenader att välja på)
• Genbanksbingo (vår- och sommartid)

Priser för stora salen

1 timme: 400 kr
2 timmar: 800 kr
3 timmar: 1100 kr
Halvdag (4 timmar): 1300 kr
Heldag (5 timmar eller mer): 2000 kr
En hel helg, lördag och söndag: 3000 kr

Priserna gäller för föreningar. För företag tillkommer 25%.

Teknisk information om lokalen

8.70m x 5.50m/12.40
En handikappstoalett
OH-kanon, whiteboard, blädderblock

Grundmöblering:
2 stora bord 120×240 och 16 stolar
8 Extra bord 60×120
34 extra stolar

Avbokningsregler

Avbokning:
31 dagar eller mer – Helt kostnadsfritt att avboka
30-8 dagar – 50 % av lokalhyran debiteras
7 dagar innan eller mindre – 75% av lokalhyran debiteras
Samma dag – 100% av lokalhyran debiteras